Lees meer

Slaapkamers

Slaapkamer Inrichten

Een luxe slaapkamer is de kamer waar u veel tijd zal doorbrengen. Het daarom belangrijk dat de slaapkamer inrichting een gevoel van rust en comfort geeft. De interieurarchitect van Marcotte Style zal er zorg voor dragen dat de gekozen stijl ook in de inrichting van de slaapkamer wordt doorgevoerd om zo tot een perfect interieur concept te komen. Bij de totaalinrichting zal het ontwerp van de slaapkamer dan ook een grote rol spelen. Bij de slaapkamerinrichting houdt de interieurdesigner rekening met de gekozen hoofdkleur van de inrichting. De slaapkamer wordt zo ontworpen dat iedere hoekje optimaal benut wordt met, indien u dat wenst, hier en daar een paar technische snufjes. Neem vrijblijvend contact op.

Optimale slaapkamerinrichting ontwerpen

Bij de inrichting van de luxe slaapkamer zijn meubelen op maat een ideale oplossing om de ruimte optimaal te benutten. Hier kan de interieurarchitect bijvoorbeeld een meubel ontwerpen waarin de TV wordt verzonken. De onzichtbaarheid van de elektronische apparatuur is een belangrijk speerpunt bij de inrichting van de slaapkamer. Eenheid van het totale interieur is de sleutel tot de inrichting van een mooie slaapkamer. Dankzij het totaalconcept dat Marcotte Style biedt is de kans op een harmonisch en gezellig interieur zo goed als verzekerd. Hierna nog enkele Marcottestyle inspiraties: Dit kan dus ook uw slaapkamer worden

Slaapkamerinterieurs, iets apart

Marcotte Style kan voor u een volledige slaapkamer ontwerpen die volledig aansluit bij de stijl van uw woning. Het interieur van een slaapkamer vraagt een andere ontwerp aanpak dan de overige kamers. Het interieur van een slaapkamer moet afgestemd zijn op het doel van de kamer, tot rust komen en van een heerlijke nachtrust genieten. Een strakke design slaapkamer met moderne slaapkamer inrichting of toch liever iets klassieker. U bepaalt de stijl en Marcotte Style verzorgt de volledige herinrichting van de slaapkamer. Alvorens we overgaan tot de uitwerking presenteren we u een duidelijke voorstelling in 3D van de slaapkamer inrichting. Marcotte Style kan zowel kleine als grote slaapkamers inrichten.  Marcotte Style kan ook uw slaapkamer inrichten.

Marcotte Style kan met gevoel voor detail en voor individualisatie uw slaapkamer inrichten. Een slaapkamer inrichten is daarom ook voor ons een uitdaging!

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze referenties.

Hier nog enkele Marcottestyle inspiratie slaapkamers: