Lees meer

Eetplaats

Moderne Eetkamers

Of het nu een landelijke eetkamer of een moderne eetkamer betreft, het ontwerp van de eetkamer moet steeds in dezelfde stijl worden uitgevoerd als de rest van de woning. De interieurarchitect van Marcotte Style zal er zorg voor dragen dat de stijl van de eetkamer perfect aansluit bij het gehele interieur. Van de keuken tot de meubels en de dressing; alle elementen dragen bij aan een compleet homogeen interieur. Bij een moderne eetkamer hoort ander meubilair dan bij een eetkamer in landelijke stijl. Marcotte Style heeft zijn eigen collectie design eetkamerstoelen en design ter beschikking in verschillende kleuren en materialen.

Design eetkamer volledig geïntegreerd

De eetkamer wordt steeds meer gezien als een geïntegreerde ruimte binnen het totale interieurconcept. Het uitzoeken van de geschikte eetkamermeubelen voor de design eetkamer is daarom een belangrijk aspect geworden van de interieurarchitect. De wensen en voorkeuren worden uitgebreid doorgesproken met de klant en wordt door de interieurarchitect vertaald naar een concept dat perfect aansluit bij de rest van het interieur. Een eetkamer kopen U kunt bij ons ook terecht voor losse moderne eettafels en stoelen. Marcotte Style heeft een uitgebreide collectie eetkamermeubelen. Zo kunt u ideeën opdoen voor uw eigen eetkamer, of zien of een eetkamer in landelijke stijl bij u past. Laat u inspireren en ontdek hoe Marcotte Style ook uw eetplaats kan omvormen.

Marcotte Style is specialist in het creëren van eetplaatsen die volledig conform zijn met de rest van de woning. We werken ook steeds met een vaste designer.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze referenties.