Lees meer

Badkamers

Badkamer Ontwerpen

Een badkamerinrichting moet tijdloos zijn, waarbij men naar de oorsprong van water teruggrijpt. De interieurontwerper van Marcottestyle concentreert zich bij de badkamerinrichting vooral op de elementaire basisvormen met de juiste ruimtecompositie.

 

Zo zal de interieurarchitect waterkranen gebruiken met een schuine uitloop of cascade uitloop met analogie naar de natuur. Ook enkele technische snufjes zijn steeds welkom om het badkamer design een hedendaagse en modernetoets te geven: Led verlichting die verandert naar mate het water warm of kouder wordt, een inloopdouche met regenkop en zijsproeiers of massagesproeiers zijn hier enkele voorbeelden van.

Een badkamer ontwerpen vergt veel aandacht aan natuurlijk daglicht, warme materialen en een goed bedachte ruimtelijke indeling. Een badkamer ontwerpen is een kwestie van ruimte indeling, lichtspel en niet te vergeten, het gebruik van kwalitatief sanitair. Bij de inrichting van de badkamer houdt de interieurarchitect altijd rekening met de hoeveelheid aan persoonlijke spullen en zal dit aanvullen met verfijnde producten. Zo creëren we een harmonieuze badkamerinrichting met een persoonlijk karakter.

Totale badkamer inrichting

Wij zorgen samen met u voor een design concept van uw nieuwe badkamerinrichting. Samen met onze technische adviseur lichten we u de verschillende mogelijkheden toe om zo een keuze te maken in het sanitair, tegels en verlichting. Wij gaan samen met u naar de showrooms van onze partners om u zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren. Een wellnessruimte met een stoomdouche, sauna, bubbelbad of jaccuzzi wordt indien gewenst in het project geïntegreerd. Marcottestyle houdt steeds rekening met uw budget bij de keuze van de materialen. Na een bezoek ter plaatse, gaan we eerst na wat uw wensen en behoeften zijn en wat technisch uitvoerbaar is. Vanuit het concept maken wij een eerste ontwerp om te kijken of de opstelling en keuzes visueel ook aan uw verwachtingen voldoet.

De gekozen materialen worden in het plan geïntegreerd om u in een realistische 3D een beeld te geven van uw nieuwe badkamer. Alles wordt uiteindelijk dan uitgevoerd tot de kleinste details volgens de planning. Bij een totaal project breken we indien nodig de oude badkamer eerst volledig af. Uiteraard wordt al het puin netjes weggevoerd. Wij zorgen voor een vakkundige loodgieter en elektrische installatie. Dit is steeds een team van twee vakmensen die op elkaar zijn afgestemd zodanig dat alles volgens plan kan verlopen. Bij elk badkamerontwerp begint de interieurarchitect vanaf nul en baseert zich volledig op uw input en de stijl van de rest van uw woning. We ontwerpen ze in 3D zodat u op voorhand een beeld krijgt van het eindresultaat. Marcottestyle verzorgt de badkamerinrichting tot in de kleinste details. Grote of een kleine badkamers inrichten, Marcottestyle is uw partner van tijdloze badkamers. Bij Marcotte Style kunt u ook terecht voor design badkamermeubels. Bekijk onze ruime collectie in de webshop.

Wilt u uw badkamer ontwerpen en wilt u kwaliteit? Wij zorgen voor uw badkamerinrichting en bezorgen design badkamers op maat in alle stijlen!

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze realisaties.