Complete renovation in Temse - Marcotte Style
Complete renovation in Temse - Total Interior Design
Lees meer

Marcottestyle heeft de reputatie om volgens de regels der kunst een volledige renovatie op zich te kunnen nemen, waarbij zowel de timing als de opvolg belangrijk zijn. Deze villa werd volledig gestript. Alle ruimten werden herverdeeld en de villa werd uitgebreid door een nieuwe mooie langwerpige veranda.

Hierdoor kreeg de keuken ineens een zuiderse sfeer. Het aangename zonnelicht schijnt de hele dag door de witte jaloezieën. Dit creëert ineens een warm zuiders gevoel, niettegenstaande alles wit is.

Na een viertal maanden mocht het resultaat gezien worden en konden de bewoners hun intrek nemen. Achteraf nog enkele details afwerken en men krijgt de indruk dat de villa nieuw is gebouwd geweest.

Bijna overal werden nieuwe plafonds geplaatst met mooie led spotjes. Het volledige gelijkvloers kreeg een nieuw parket. Het parket van het eerste verdiep werd daarentegen enkel afgeschuurd en met een witte olie behandeld.

Nieuw elektriciteit en volplamuren was noodwendig. Dit is werkelijk een diepe totaalrenovatie, waar enkel nog de buitenmuren, dak en volledige geraamte is gebleven. Nieuwe ramen, deuren en vloeren waren dan ook best een opwaardering.

De villa werd omgetoverd in een knusse landelijke stijl. Een echte metamorfose.

Ieder kamer en ruimte kreeg een airconditioning. De mooie gordijnen kleden de ruimtes ook mooi aan en in de slaapkamers werd uiteraard gekozen voor dim-out verduisterende voering. Achter iedere gordijn werd een vouwgordijn geplaatst om de privacy te garanderen en de inkijk van de buren zonder te moeten inboeten voor een verminderde lichtinval.