Lees meer

Interieurarchitect Wezembeek-Oppem

Bekwame interieurarchitecten bij Wezembeek-Oppem zijn niet gemakkelijk te vinden. Een van de absolute toppers tussen de interieurontwerp in de omgeving van Wezembeek-Oppem is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de drijvende kracht van het befaamde Marcotte Style is een specialist in gedeeltelijke of complete binnenhuisinrichting. Met de modernste snufjes en technieken modelleren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

De heer Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Wezembeek-Oppem een grote naam inzake binnenhuisinrichting van zowel huizen, villa’s als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonische interieurdesign van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn mensen zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Wezembeek-Oppem

Gedreven door pure passie en veel enthousiasme zal Soenen uw project zeker kunnen afwerken altijd met een heldere en eerlijke samenwerking waarover uiteraard duidelijke afspraken worden gemaakt. Die benadering heeft al ontelbare tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Lees meer…

Marcottestyle is synoniem voor voor een stijlvolle en homogene interieurdesign voor elk interieur. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de afgelopen jaren naam en faam verdiend met complete en gedeeltelijke inrichting van villa’s, appartementen tot restaurantinrichting, hotelinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Door een perfect nauwe samenwerking met een hoogtechnologische schrijnwerkerij en een belangrijke meubelfabrikant, kan Soenen kwaliteitsvol maatwerk afleveren in gans het land, Frankrijk, Nederland, Duitsland en voor grotere projecten, in de hele wereld.