Lees meer

Interieurarchitect Schoten

Eén van de absolute toppers onder de interieurdesign in de omgeving van Schoten is de bekwame Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de man achter het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of complete binnenhuisinrichting. Met de modernste technieken construeren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is in Schoten een bekende autoriteit als het aankomt op interieurinrichting van zowel huizen, villa’s als appartementen. Of het nu gaat om een volledige harmonische interieurdesign van een totale woonst of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn team zullen in overleg met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Schoten

Gedreven door onuitputbare passie, gedrevenheid en enthousiasme zal Soenen uw project zeker kunnen afwerken dankzij een eerlijke samenwerking waarover goede afspraken gemaakt worden. Die benadering heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon +32 3 230 40 11

GSM +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle staat voor een homogene en tevens stijlvolle interieurdesign voor ieder interieur. Jean Jacques Soenen verwierf in recordtempo een onverwoestbare internationale reputatie door z’n fantastische inrichtingen van restaurants, appartementen, hotels en zelfs ambassades.  Dankzij een perfect nauwe samenwerking met een hoogtechnologische schrijnwerkerij en een grote meubelfabriek, kunnen we kwaliteitsvol maatwerk bezorgen in heel België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en voor grotere projecten, in de hele wereld.