Lees meer

Interieurarchitect Schilde

Een van de grootste specialisten in het wereldje van de interieurdesign in de buurt van Schilde is de ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de drijvende kracht van het gerenommeerde Marcotte Style heeft als specialisatie totale of gedeeltelijke interieurinrichting. Gebruikmakend van de allernieuwste snufjes en technieken construeren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is rondom Schilde een grote naam als het aankomt op binnenhuisinrichting van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonieuze interieurdesign van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Schilde

Met immer onuitputbare passie en aanstekelijk enthousiasme zal Soenen uw project zeker kunnen afwerken dankzij een faire samenwerking waarover duidelijke afspraken worden gemaakt. Die manier van werken heeft al veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon +32 3 230 40 11

GSM +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle laat zich kort samenvatten als kwalitatief hoogstaand en homogeen vakwerk op het gebied van binnenhuisinrichting. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de voorbije jaren naam en faam verworven met dank aan complete en gedeeltelijke inrichting van villa’s, appartementen tot restaurantinrichting, hotelinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Door een perfect nauwe samenwerking met een hightech schrijnwerkerij en een belangrijke meubelfabrikant, kunnen we kwaliteitsvol maatwerk bezorgen in heel het land, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Duitsland en voor grotere projecten, overal ter wereld.