Lees meer

Interieurarchitect Kapellen

Een van de topnamen in het wereldje van de interieurontwerp in de omgeving van Kapellen is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en oprichter van het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of complete binnenhuisinrichting. Met behulp van de meest geavanceerde technieken modelleren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Kapellen een grote naam op het vlak van binnenhuisinrichting van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of het nu gaat om een volledige harmonieuze binnenhuisinrichting van een volledige woning of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn mensen zullen met u naar een topresultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Kapellen

Met immer pure passie, gedrevenheid en enthousiasme en creativiteit zal Soenen het project zeker kunnen afwerken dankzij een faire samenwerking waarover uiteraard heldere afspraken gemaakt worden. Deze aanpak heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon +32 3 230 40 11

GSM +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle staat voor een homogene en tevens stijlvolle binnenhuisinrichting voor elk interieur. Jean Jacques Soenen verwierf in sneltempo een ijzersterke internationale naam dankzij zijn fantastische inrichtingen van onder meer restaurants, appartementen, hotels en zelfs ambassades.  Door een nauwe samenwerking met een hightech schrijnwerkerij en een grote meubelfabriek, kunnen we kwalitatief maatwerk bezorgen in gans het land, Nederland, Frankrijk, Duitsland en voor grotere projecten, overal ter wereld.