Lees meer

Interieurarchitect Kalmthout

Eén van de absolute toppers tussen de interieurdesign in de buurt van Kalmthout is de bekwame Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het gerenommeerde Marcotte Style is een specialist in gedeeltelijke of totale binnenhuisinrichting. Met behulp van de modernste technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style uw gedroomde interieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Kalmthout een gekende naam op het vlak van interieurinrichting van zowel villas’s, appartementen als huizen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonieuze interieurdesign van een totale woonst of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn team zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Kalmthout

Met immer pure passie, gedrevenheid en enthousiasme zullen wij uw project steeds kunnen voltooien dankzij een eerlijke en heldere samenwerking waarover goede afspraken worden gemaakt. Deze aanpak heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon +32 3 230 40 11

GSM +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle gaat prat op kwaliteitsvol en homogeen maat- en vakwerk op het vlak van binnenhuisinrichting. Jean Jacques Soenen verwierf in recordtempo een gedegen internationale reputatie dankzij zijn magistrale inrichtingen van restaurants, hotelinrichting, appartementen en zelfs ambassades.  Dankzij een perfect nauwe samenwerking met een hoogtechnologische schrijnwerkerij en een grote meubelfabriek, kunnen we kwaliteitsvol maatwerk bezorgen in heel België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en voor grotere projecten, overal ter wereld.