Lees meer

Interieurarchitect Brasschaat

Een van de topnamen in het wereldje van de binnenhuisinrichting in de omgeving van Brasschaat is de ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of complete interieurinrichting. Met behulp van de meest geavanceerde technieken modelleren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is rondom Brasschaat een bekende autoriteit inzake binnenhuisinrichting van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonieuze interieurdesign van een volledige woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen in overleg met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Brasschaat

Met immer onuitputbare passie en creativiteit en enthousiasme zullen wij het project zeker kunnen voltooien altijd met een eerlijke samenwerking waarover uiteraard goede afspraken gemaakt worden. Deze benadering heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon +32 3 230 40 11

GSM +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle is synoniem voor voor een stijlvolle en homogene interieurdesign voor elk interieur. Jean Jacques Soenen heeft de voorbije jaren veel naam en faam verdiend met complete en gedeeltelijke inrichting van lofts, appartementen, villa’s tot restaurantinrichting, hotelinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Dankzij een partnership met een hoogtechnologische schrijnwerkerij en een grote meubelfabriek, kan Soenen kwalitatief maatwerk afleveren in heel het land, Frankrijk, Nederland, Duitsland en voor grotere projecten, overal ter wereld.