Lees meer

Interieurarchitect Antwerpen

Eén van de topnamen in het wereldje van de interieurdesign in de omgeving van Antwerpen is de ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de drijvende kracht van het gerenommeerde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of totale interieurinrichting. Met behulp van de meest moderne snufjes en technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is rondom Antwerpen een grote naam op het vlak van interieurinrichting van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of het nu gaat om een complete harmonieuze interieurinrichting van een totale woonst of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een topresultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Antwerpen

Met immer onuitputbare passie, gedrevenheid en enthousiasme en creativiteit zullen wij het project steeds kunnen afwerken dankzij een heldere en eerlijke samenwerking waarover uiteraard goede afspraken gemaakt worden. Deze aanpak heeft al veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon +32 3 230 40 11

GSM +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle opteert, kiest voor een gepersonaliseerde en gedetailleerde totaalaanpak qua interieur. Jean Jacques Soenen combineert een geoefend oog met een scherp luisterend oor naar de wensen en verzuchtingen van de klant. Voor welke stijl u ook kiest: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Of u nu één of meerdere ruimtes wilt inrichten, Marcottestyle staat garant voor kwaliteit op maat. Het ultieme streefdoel van onze designers is om in constructieve dialoog met de klant tot een magistraal droominterieur te komen.