Lees meer

Gastenboek

Jan PintelonGeschreven op: 12/02/2017

 

       Jan, Hilde, Caroline en Sofie

 


 

Jan de BonteGeschreven op: 22/10/2015

Beste heer Soenen,

Duidelijk verhaal, bedankt. We waren onder de indruk van de mooi ingerichte showroom. En we zijn zeer benieuwd naar de nieuwe kast.

vr.gr. Jan de Bonte.


Familie DenayerGeschreven op: 12/05/2015

Onze villa was zeker aan vernieuwing toe en na eerst contact te hebben gehad met een bekende decorateur, die niet volledig ons ding was, zijn we toevallig en gelukkig op jouw site terecht gekomen, waar we meteen waren aangetrokken op de manier hoe het bij het begin eraan toe zou gaan, namelijk: een soort no cure no pay. Alhoewel we het ook meenden en niet gewoon ergens enkel ideeën en prijzen wouden opstrijken, maar wel de intentie hadden om verder te gaan indien het ons ding was, voelden we ons bij het eerste voorontwerp direct aangesproken en tevreden dat je ons uiteindelijk zo’n mooi interieur kon metamorfoseren. De 3d’s hadden ook echt indruk op ons gemaakt. De opvolg kon uiteindelijk ook niet beter, alhoewel de laatste loodjes altijd het zwaarst wegen en we blij waren dat alle kleine details direct werden opgelost. We zijn nu met ons nieuw interieur echt gelukkig en jawel JJ, dank zij jouw. We wensen dat je nog vele interieurs kunt inrichten, want dit is echt jouw ding en altijd welkom bij ons.


Tom en AnnemieGeschreven op: 23/04/2014

Na overal te hebben gezocht naar de adequate binnenhuis inrichter zijn we dan eindelijk op Marcottestyle geland en gelukkig maar. De aanpak was, vanaf het begin af, een treffer en dank zij de perfecte opvolging met een ongelooflijke enthousiasme werd onze volledige villa in een minimum van tijd omgetoverd in het huis waarvan wij steeds hebben gedroomd.

Dank u JJ. voor deze eerlijke en interessante samenwerking. Beter kan niet.


Suzy en BernardGeschreven op: 6/10/2013

Wij waren heel tevreden om met Marcottestyle te werken; vooral de ideeën, de prijs/kwaliteit, de timing en persoonlijke aanpak hebben we enorm kunnen waarderen. Eerst waren we toch wel iets geschrokken van het totaal prijskaartje voor de inrichting alhoewel punt na punt alles wel ongelooflijk meevalt. Als we nu de prijzen in de winkels bekijken, krijgen we een aangenaam gevoel dat we eigenlijk niet eens meer betaalden alhoewel men dit zou kunnen aannemen door de meerwaarde van het professioneel vakkundig advies die we toch gratis erbij kregen. Nu begrijpen we best deze win/win situatie. Alles is perfect op elkaar afgestemd, de kleuren van de muren samen met het nieuw meubilair en gordijnen zijn een vijfsterrenhotel waard. Ook merkwaardig dat Marcottestyle al het meubilair op maat kan maken, zonder prijsverhoging, zoals onze barkrukken, of liever gezegd de barzetels die zo perfect passen, zowel in comfort als in esthetiek.
Marcotte style is werkelijk een aanrader en staat naar onze mening boven op de lijst van de beste inrichters. Nogmaals bedankt en proficiat.


Vander VoortGeschreven op: 18/08/2013

We hadden echt getwijfeld om onze villa volledig her in te richten omdat dit niet enkel financieel steeds wat zwaar uitvalt maar ook door dat dit normaal wat stress met zich meebrengt. Wij moeten nu wel toegeven dat de samenwerking met Marcotte style uiterst vlot is verlopen, steeds met de passende bijsturingen en fantastische organisatie. We hebben ook ondervonden dat een totaalinrichting echt niet van een leien dakje gaat, maar hier ook zijn we meer als tevreden over onze partner en designer. Ons huis is nu werkelijk top, met een professionele afwerking tot in alle details. Uiteindelijk vinden we de investering die we deden meer als zijn geld waard en het enige dat we berouwen is dat we dit niet vroeger hebben gedaan. Nogmaals bedankt voor de vlotte medewerking en het prachtig resultaat. Stephan en Mieke


Raman LeoGeschreven op: 8/08/2013

Ons intérieur werd deskundig vernieuwd en stemt ons heel gelukkig.
Voor en na is een wereld van verschil.


Peter en GrietGeschreven op: 3/11/2012

Dankzij Marcotte Style is ons huis nu een thuis ! Alles volgens planning en tot in de puntjes afgewerkt. Bedankt JJ.

fam. Janssens, Westerlo


de Coster MichelGeschreven op: 8/09/2012

Eerst een kijkje op de website waarop men met veel plezier heen en weer vlindert en het water in de mond krijgt. Door de charme, fantasie en creativiteit is Marcottestyle echt de ideale partner voor ons geweest. Ons huis is nu volledig afgewerkt zoals we het zouden hebben gedroomd. Bedankt voor alles: Vele groeten Michel.


Tom en NadineGeschreven op: 10/12/2011

Goede middag JJ. Zoals u wellicht kunt vermoeden dragen we nog steeds Marcottestyle in ons hart en zijn echt positief verrast bij het openen van uw nieuwe website. Werkelijk duidelijk, attractief en de inhoud is eveneens op dezefde hoogte. Proficiat.
Maar “last but not least” ons appartement hadden we vorige week te koop gesteld omdat we beroepshalve naar Brussel gaan verhuizen en dank zij het interieur van Marcottestyle waren de kopers direct verliefd en is het gisteren verkocht, in dus nog geen 5 dagen tijd! Dit is effectief de proef op de som: de investering van zo’n interieur met uw design en ideën hebben we zeker tweemaal terug gewonnen bij de huidige verkoop. Het is werkelijk een meerwaarde.
We zien ernaar uit voor ons nieuw project in Brussel, waar uiteraard Marcottestyle zeker weer van de partij is.
Tot binnenkort, groetjes, Tom en Nadine.


Jan SteckelGeschreven op: 3/12/2011

Beste,

Naar aanleiding van uw presentatie op RTL heb ik uw website bezocht. Ik zou u willen feliciteren met de presentatie op uw website van gerealiseerde projecten. Ik ben zeer enthousiast over de projecten die jullie succesvol hebben afgerond. Ons budget laat echter momenteel geen veranderingen aan onze woning toe, waardoor er te strenge limieten gesteld zouden worden op een mogelijk ontwerp. Indien onze financiële situatie het toelaat, zullen we niet aarzelen u te contacteren voor een offerte.

Mag ik u in tussentijd feliciteren met een aangename en informatieve website, welke me een goed overzicht geeft over de mogelijkheden die jullie aanbieden.

Met vriendelijke groeten,
Jan Steckel