Franchising Nederlandstalige gebieden

Word partner Franchise nemer van Marcotte style

Met deze franchising kunt u als binnenhuisarchitect direct aan de slag dankzij onze ervaring, know how, eigen merken en volledige ondersteuning en eigen logistiek. Ook als thuisblijvende echtgenote(echtgenoot) waarbij u zich aangetrokken voelt voor interieurs en hiervan iets afweet, kunt u een interessante bijverdienste bekomen en tevens uw huis volledig laten inrichten door Marcotte Style:

 • U houdt van mooie interieurs en decoratie en vind de Marcotte Style prachtig.
 • U bezit een villa of huis, die een herinrichting nodig heeft.
 • Uw interieur wordt volledig omgetoverd in Marcotte Style aan speciale voorwaarden.
 • Als partner gaat u op afspraak uw huis aan potentiële klanten tonen.
 • U bent ordelijk en zal uw woning steeds aantrekkelijk houden bij ieder bezoek.
 • Ieder aangebrachte klant brengt u een mooie commissieloon op.
 • U hoeft u niet te bekommeren over logistiek: Transport, opslag en organistatie worden door Marcotte Style verzorgt.
 • Geen intrede -of lidgeld: U hoeft enkel te investeren in uw eigen interieur alsook in uw aangekocht meubilair.
 • Interesse in franchising? Schrijf ons een mailtje met een paar foto’s van uw woning en de exacte locatie, en met wat eventuele meer informatie.

Lees meer…

I . Waarom Marcotte style voor franchising

Geluk staat voor dagelijks graag je eigen ding te kunnen doen, waarin je begaafd bent. Bij Marcotte Style kan dit uw dagelijks leven worden.

Als je zich in de Marcotte Stijl volledig kunt vinden, en kies je om een Marcotte Style franchiser te worden, dan heb je al zeker één juiste keuze gemaakt en is dit al de eerste stap om in korte tijd als binnenhuisarchitect met een duurzaam concept direct op volle toeren te kunnen draaien.

Marcotte style staat voor harmonische volledige interieur inrichtingen, waar alles op maat kan en zorgvuldig samen bij elkaar past en waar uiteindelijk de volledige inrichting minder kost dan men denkt.

Door op een originele manier per provincie op wereldvlak een private woonst in Marcotte Style aan georiënteerde klanten te kunnen tonen, is het eenvoudig voor de franchisee om de interesse te wekken om over te gaan naar een nieuwe totaalinrichting of op het minst om het even welk meubilair of decoratie artikel onmiddellijk te kunnen verkopen.

Marcotte Style wilt uitgroeien met haar concept en stijl tot een toonaangevend netwerk, waarbij alle franchisee deel uit maken van een toegewijd en enthousiast team, die samen het succes zullen vormen van een uniek interieurinrichting concept . Ons doel is om resultaat georiënteerde zakenpartners te vinden die net zo toegewijd zijn aan Marcotte Style als wijzelf.

II. Hoe werken we samen?

Ideaal concept voor een interieur architect met privé woning:

Onze unieke toenadering van de interieur markt is een niet conventionele concept: De franchisee die een goed gelegen huis of woning of villa heeft dat in het Marcotte Style concept past, kan rekenen op een tussenkomst in de totale inrichting van haar huurpand of eigendom. De franchisee woont gewoon in een deel of in de hele woonst, ingericht in Marcotte Style, en ontvangt klanten na afspraak en gedurende minimum 1, 2 of 3 vaste dagen per week, geïnteresseerd in een totaalinrichting of eventueel ook in enkel de aankoop van een meubel of decoratie artikel. Op iedere gegenereerde omzet wordt een aantrekkelijke commissieloon uitbetaald door Marcotte Style.

Geen transport en opslagkosten:

Geen transport opslagkosten of logistiek voor de Franchisee:

Wanneer enkel meubilair wordt besteld gaat Marcotte Style dit binnen ongeveer 4 à 6 weken direct leveren en uitpakken aan de eindklant waarbij de franchisee het grote voordeel heeft NIETS moet voorzien van logistiek, noch transport of opslagkosten. Bij totaalprojecten gaat alles eerst worden verzameld en opgeslagen door Marcotte Style om dan in één maal alles te kunnen leveren bij de eindklant. Het maakt dus niet uit of de producten door ons geproduceerd worden of door een externe leverancier, wij coördineren alles en zorgen ervoor dat de producten in één levering bij jouw eindklant wordt worden geleverd. Dit unieke systeem maakt het proces meer efficiënt en sneller.

III. Onze stijl en concept?

Geselecteerde relevante producten:
Wij streven ernaar om enkel producten te ontwikkelen die in onze stijl passen, met respect voor design, kwaliteit, tegen een passende prijs en met de mogelijkheid om ALLES op maat te bekomen. Zo worden alle zitmeubelen volledig volgens de keuze van de klant opgemaakt met niet enkel meer als 250 standaard kleuren, persoonlijke stoffen of ook alle soorten kleuren van afwerking van de poten, met of zonder biezen in andere kleuren en noem maar op. Dit alles ongeveer aan dezelfde prijzen.

Betaalbare verminderde verkoopprijzen:

Door met de tijd werkelijk alles rechtstreeks van fabriek naar consument te brengen, onder eigen beheer van Marcotte Style, kunnen wij aantrekkelijke prijzen bieden die reeds verminderd werden en waarbij de franchisee ook geen kosten meer heeft van logistiek. De franchisee hoeft dus nooit van afprijzing discuteren en zich enkel op het project en bestellingen concentreren.

III. Ondersteuning

A. knowhow en ethiek:

We hebben jarenlang ervaring met meubelproductie. De zaakvoerder van Marcotte Style, jean-Jacques Soenen is zijn leven lang nauw samengegroeid met luxe inrichtingen en immobiliën. Door deze meer dan 30 jaar ervaring en knowhow, samen met een nauwe samenwerking met onze partner in meubelproductie en tevens innige samenwerking met andere leveranciers over de hele wereld, leveren grote voordelen op. We hebben er bewust voor gekozen slechts te werken met een klein aantal leveranciers die dezelfde hoge kwaliteit standaard hanteren als wij zelf. Samen werken we aan de ontwikkeling van nieuwe modellen en uitvoeringen. Ook zullen we er steeds bij iedere productie proberen milieuvervuiling, schending van mensenrechten, standaard werkomstandigheden etc. te verhinderen.

B. Verkoop tools:

 • CAD plannen: Tot op heden wordt ieder project door Marcotte Style volledig afgewerkt op plan, waarbij de franchisee na opgelopen ervaring en met de nodige begeleiding eveneens de touwtjes in handen kan nemen om in dezelfde filosofie direct met de klant de plannen, 3D en prijsoffertes op te maken en aan te passen.Achter elk Marcotte Style offerte of voorontwerp zitten veel onzichtbare mogelijkheden. Onze interieur adviessoftware zal met de tijd evolueren en helpt u nu al zeker bij het visualiseren van de mogelijkheden voor uw klanten en het is een belangrijke tool om uw klanten te helpen in hun koopbeslissing.
 • Styling: Gezien je huis of villa nu compleet door Marcotte Style is ingericht zou men ervan uitgaan dat alles af is, maar er wordt nog steeds voor opvolg gezorgd door bijvoorbeeld vrijblijvende tips bij te brengen voor het inrichten en positioneren van nieuw binnengekomen artikelen.
  De website is nog steeds de best verkoop tool, waar het eenvoudig is om aan de hand van de werkelijke stofstalen en houtstalen het meubilair OP MAAT samen te stellen met een directe visueel effect en een correcte eindprijs. De op maat gemaakte offerte via de website kan dan eveneens direct door de klant worden ondertekend en kan de franchisee deze direct aan de franchisor doorsturen zonder enig mogelijke vergissingen.
 • Analyse van verkoopcijfers: We volgen constant de evolutie van alle franchisee, waarna we een rapport opmaken en evalueren om de nodige bijsturing of efficiënte verbeteringen te kunnen voorstellen met nieuwe tips aan alle fanchissee, om zo de verkoopscijfers te bevorderen.

V. Marketing en publiciteit:

Door een groot aantal franchisee te creëren zal het merknaam Marcotte Style automatisch aan naambekendheid winnen. Alle communicatie is ontstaan uit onze “brand values” en wordt vertaalt in een toekomstige wereldwijde uniforme communicatie platform door onze website, dat gerespecteerd moet worden om het merk wereldwijd te laten onderscheiden. Onze toekomstige marketing afdeling zal alle franchisee kunnen helpen in alle communicaties, omgaan met klanten en nieuwe producten, organiseren van workshops etc.

Daarnaast wordt er vanaf het begin van de samenwerking volgende publicitaire acties ondernomen; massacommunicatie (interieur op TV – internet…), folders, in-store activiteiten met VIP uitnodigingen (doen steeds verkopen en mensen nemen andere mensen mee), outdoor advertising (sober maar communicatief naambord aan de straatkant) , direct e-mail, home page design per franchisee, nieuwsbrieven, advertenties en persberichten, om maar een kleine selectie van de marketingmaterialen voorop te stellen.