Lees meer

Dressing op maat

Dressing op maat is onze specialiteit:

Marcotte Style maakt iedere dressing op maat, waarvan de stijl van landelijk tot strak en modern gaat. Alles wordt volledig op maat gemaakt in onze ateliers en samengesteld volgens de noodwendigheden en wensen van de opdrachtgever. Daarnaast is Marcotte Style verdeler van DOCA dressings, waarvan u enkele realisaties verder kunt bewonderen.

Marcottestyle start eerst met een plan. Nadat dit werd aangepast naar alle wensen van de klant, wordt er een nieuwplan gemaakt tot het definitief is. Daarna worden de uitvoeringsplannen gemaakt en verwerkt in het volledig plan die alle misverstanden uit de weg haalt. De laatste schakel is de 3D realistische projectie, waar de dressing op maat geïntegreerd wordt in het interieur.

Landelijke dressings:

Traditioneel gemaakte garderobe-design met een luxueus landelijke of moderne stijl gaan hand in hand terwijl onze ontwerpers eerst nauw uw behoeften en uw leefstijl zullen bespreken om de gepaste dressing te kunnen voorstellen. Iedere dressing is dus heel persoonlijk. Daarvoor dit steeds een uniek stuk waar meestal alle ruimtes intelligent moeten worden genut.

Dressing dressing LEMA Italy:

Marcottestyle werkt samen met het bekende Italiaans merk LEMA omdat dit de enige Italiaanse fabrikant is die het beste kwaliteit -prijs kan bieden: Van hoogglans tot lederen deuren.  Schuifdeuren die inspringen en doorzichtige dressings in metaal geven uw dressing superlatieve klasse.

Nog even andere mogelijkheden uit de collectie LEMA met leder deuren:

Dressing in hoogglans:

Dressing met hout:

 

Een dressing wordt steeds één voor één naar de wens van de klant in het atelier klaar gemaakt met de grootste zorg door middel van de hoogst technologische machines.  Daarna wordt uw dressing in enkele dagen bij u geplaatst en aangepast.

Geen enkele deklatten of standaard maten komen hier bij te pas. Alle maten worden opgemeten en onze designer zal steeds alle ruimtes proberen te nuttigen, zodanig dat er geen plaats verloren gaat.  Een dressing is immers altijd te klein. Iedere dressing is aldus steeds UNIEK en volgens uw wensen op maat gemaakt.

Neem ook een kijkje naar: dressingkasten maken, dressingkasten en dressing Marcottestyle!

Ontwerp van een dressing op maat:

Een nieuwe dressing kopen vraagt veel aandacht. Kom gerust even langs om wat inspiratie op te doen en u zult snel verleid worden door alle mogelijkheden die Marcotte Style biedt. Bij een dressing is het primordiaal om eerst uw wensten en behoeftes te kennen. Volgens deze gegevens zullen we u een dressing ontwerp tot in alle details opmaken, samen met een 3D.  Opdat u volledig tevreden zou kunnen zijn, moet er steeds een perfect ontwerp worden gemaakt, waardoor het niet enkel esthetisch, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk is.

Keuze van het materiaal:

De mooiste dressings die we verkopen is nog steeds deze die we in ons eigen atelier kunnen maken. Deze zijn meestal in MDF die achteraf in het kleur kan worden gebracht die het beste past in de rest van de inrichting. Daarnaast is het ook mogelijk om een fineerhout of massief hout te gebruiken. Dit zal natuurlijk wel de prijs wat opdrijven, maar uiteindelijk is een nobel materiaal een blijvende investering.

Opmeten

Eerst moeten we wel alles opmeten om een correcte voorontwerp te maken.  Eens dat het voorontwerp is goedgekeurd en dat er wordt overgestapt naar het uitvoeringsplan, maken we terug met u een afspraak om de dressing definitief nog eens ter plaatse op te meten en het plan nog even te controleren met alle details erbij. Alles wordt aldus tweemaal opgemeten om niets aan toeval over te laten.

Plaatsing

Wanneer alles in het atelier of bij de fabriek van DOCA klaar is, wordt de volledige dressing uitgestald om te controleren of alles netjes bij elkaar past en niets is vergeten. Daarna wordt het gedemonteerd en verpakt om met eigen transport de volledige dressing bij u thuis te monteren. Daar alles in het atelier werd samengesteld neemt de opbouw ter plaatse maar enkele dagen in beslag.

Dit zijn dan hier enkele verdere voorbeelden van onze dressings op maat:

 

Hierna nog enkele andere dressing kasten:

Moderne dressing:

Marcotte Style maakt eveneens een moderne dressing op maat. Hier zijn de kasten met drukknopen voorzien, zonder handvatten om de stijl strak modern te houden. De brede omkadering, in hoogglans lak verbergt tevens een kast.  Om geen plaats te verliezen, zonder het esthetische niet te vergeten zijn de bovenhoeken van de maatkast schuin afgezaagd zoals het in het verstek zou zijn. Hierdoor verliest men geen enkele hoek in de kast.

Van grote ruimte met schuin dak, naar gezellige dressing:

Marcotte Style is synoniem voor design en herinrichting van ruimtes:  Bijna alle schuine wanden werden door de dressing kasten weggewerkt. Alles Hier werd een grote ongezellige slaapkamer ingedeeld. De ruimte werd verdeeld door enkele mooie op maat gemaakte kasten.  Hierdoor is de slaapkamer niet enkel warm en aangenaam geworden, maar ook heel praktisch.