Lees meer

Shutters

We zijn verdeler van SUNSHUTTERS en VAN EYCK SHUTTERS. Vraag vrijblijvend onze beste prijs.

Dankzij de sfeervolle shutters en blinds, houten luiken met horizontale lamellen die verstelbaar zijn kan er met het licht worden gespeeld waardoor een aangename sfeer gecreëerd wordt. Het zuidelijk gevoel bij uitstek, of uw interieur nu klassiek, modern of cottage is. Het geeft steeds u een warm en zonnige gevoel.

Lindehout

Reken op 325 – 350 € per m³ in alle kleuren op basis van massief lindehout uit Amerika. Bij Sunshutters bent u verzekerd van de Europese kwaliteitsnormen. Lindehout is een lichte maar stevige houtsoort en behoudt hierdoor zo natuurlijk mogelijk zijn lichte houtstructuur.

Sunshutters werkt met verborgen scharnieren Deze scharnieren geven de het meer stevigheid en deze panelen sluiten naadloos op elkaar aan waardoor het een strak en stijlvol geheel vormt.

Maatwerk

Alle shutters en blinds worden volledig op maat gemaakt. Sunshutters werkt met eigen teams van ervaren vakmensen. Wij komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, meten in, adviseren en bespreken met u alle mogelijkheden. Ook de montage verzorgen wij met grote aandacht en installeren doorheen België en Nederland. Ook kasten op maat kunnen met shutter deurtjes worden voorzien.

Marcotte Style als exclusieve verdeler van SUNSHUTTERS en VAN EYCK SHUTTERS, verwent u met de beste voorwaarden.

Shutters en raamdecoratie zijn bij Marcotte Style op maat verkrijgbaar en in elke stijl. Klassieke sfeervolle shutters, of liever strakke moderne shutter, het is allemaal perfect mogelijk. De prijzen van raamshutters op maat zijn uiteraard verkrijgbaar op aanvraag. Terwijl wij altijd streven naar de hoogste kwaliteit zorgen wij ook dat de prijs van onze shutters steeds erg schappelijk blijft.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze realisaties.