Lees meer

Gordijnen

Op maat, Stores of Rolos

Met onze hoogwaardige JAB en GRANDEZZA-stoffen worden alle gordijnen en vouwgordijnen op maat gemaakt met de meeste zorg. Geef ons de maten van uw vensters door en u krijgt GRATIS een vrijblijvende offerte op basis van een hoogwaardige luxe stof van 30€/lm. U bepaald verder of u een stof uitkiest dat duurder of goedkoper is.

Na een 3-tal weken wordt dit professioneel bij u geplaatst.  Bij een huis inrichten komt in ieder geval steeds meer “op maat” bij te pas. Dit maakt het steeds gezellig. Ook bij een moderne inrichting kan dit in de vorm van stores. Uw vitrage op maat laten maken, ook daarvoor rekent u op Marcotte Style. De keuze van de hoofdkleur is natuurlijk het belangrijkste hoofdstuk. Eens dit is vastgelegd zal de interieurontwerper uit onze collectie van meer als 5000 stalen of 20 lm, een 100 tal selecteren die bij het project past. Mocht u uw keuze nog niet vinden, kunnen we rechtstreeks bij de showrooms van JAB zelf nog andere stalen uitzoeken.

Soms is dit wel aangewezen voor een interieurontwerp waar specifieke ultra brede en hoge vitrage van te pas komen… Neem vrijblijvend contact op JAB presenteert fantastische stoffen gaande van 15 € tot boven de 250 € per lopende meter op een bepaalde breedte van ongeveer 1,40 meter. Maar veel courante oogverblindende stoffen vindt men wel bij de 30 à 40 € per lopende meter. Dit kunnen dan Taft zijn, maar ook zijde, katoen, linnen, wol of polyester vezels,… Meestal steeds wasbaar op 30 °. Een sterke Trivera stof, eventueel brandvrij… De Taft is afkomstig van de fijnst verweven zijde; het bekende “soie de Lyon” waarin nu polyester in verweven is. Verder wordt er de viscose stof aangeprezen.

Het is een kunstmatig vervaardigde vezel op basis van een natuurlijke grondstof, cellulose, die bijvoorbeeld wordt gewonnen uit houtpulp. Ook nog de Moiré is voor ons een interessante stof die iets meer is dan een gewone stof en uw vitrage een extra glamour zal geven. Moiré heeft een waterachtig uiterlijk en heeft een bijzonder effect dat ontstaan is door de rotatie van twee sets parallelle lijnen of rastering.

Ook automatische stores worden professioneel voorbereid en geleverd. Daarnaast kunnen we u ook speciaal ontworpen stores voor Velux ramen in het dak voorstellen. Men kan dit gebruiken voor verduistering of gewoon voor decoratie. Dit systeem is ook bijzonder geschikt voor raamdecoratie van kantoren. Dit is een speciaal ontworpen systeem van JAB waar talloze mogelijkheden zijn van kleuren en motieven. Hier hebben we ook een brede waaier aan stalen. Verwen uzelf en ontdek meer van Marcotte Style. Bekijk enkele van onze realisaties of bekijk onze persartikelen! Neem snel contact met ons op als u meer informatie wenst over gordijnen, stores, rolos en vouwgordijnen op maat.

Vind uw gordijnen op maat bij Marcotte Style, hoofdverdeler van JAB. Alle gordijnen en vouwgordijnen worden met de grootste zorg vervaardigd.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze portfolio.