Lees meer

Renovatie

Als interieur inrichter verzekeren wij u meer dan een algemene renovatie. Indien u een totaalrenovatie wenst met een zekere meerwaarde, een goed doordachte indeling en hoogwaardige uitvoering bent u zeker bij Marcottestyle aan het juiste adres. Is met een groot budget en luxueuze artikelen? Of een wat sobere renovatie,  onze enige doelstelling is een aparte en buitengewone totaalinrichting aan te bieden tot de decoratie toe. Een systeem van sleutel op de deur. We proberen ook telkens u te verrassen met hetzelfde budget de renovatie te verwezenlijken met soms eveneens nog iets meer als verwacht aan te kunnen bieden. Er worden plannen gemaakt van uw bestaande woning en de uitbreiding. Hier werd een veranda-keuken van 20 m² bijgebouwd.

Alle interieur renovatieprojecten worden bij Marcottestyle persoonlijk behandeld en volledig afgestemd op uw wensen en stijl. Het nieuwe interieur moet noodloos aansluiten bij de totale renovatie van uw woning.

Dank zij enkele van onze professionele onderaannemers die goed op elkaar zijn afgestemd en waarbij de coördinatie steeds door enkel een en dezelfde persoon loopt, kunnen we u een perfecte totaalrenovatie garanderen. Indien u ons toevertrouwt om “carte blanche” te geven, zal u zeker niet teleurgesteld worden. In dit geval is nog meer onze eer in spel en moeten we een totaal afgewerkte binnenhuis inrichting voorstellen, zonder dat u eigenlijk hiervan het minste last ondervindt.

Staat u voor grote renovaties? Laat uw renovatiewerken uitvoeren door de specialisten van Marcottestyle.

Interieur renovatie projecten

Zo’n totaalrenovatie aan de hand van onze gedetailleerde plannen en 3D’s gaat u zeker financieel en esthetisch een grote meerwaarde bijbrengen. Sommige van onze klanten kopen een oud appartement op één van de beste liggingen en vragen de interieurarchitect om hiervan een volledige nieuwe binnenhuisinrichting te maken. Dit is niet alleen boeiend maar is tamelijk lucratief, want de prijs van de totaalrenovatie en inrichting gaat u echt dubbel terugwinnen in de meerwaarde. U kunt in dit opzicht een appartement kopen, herinrichten en verkopen met een grote winst, wanneer enkel wij het werk doen. Bent u op zoek naar een partner voor totaalrenovatie in Antwerpen of daarbuiten? Neem dan snel contact met ons op. Verwen uzelf en ontdek meer van Marcotte Style.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze realisaties.

Marcottestyle doet het perfect en volgens de regels der kunst. Vandaar dat het soms wel beter is om iets meer te investeren bij een renovatie, dan achteraf er spijt van te hebben.  Hier gaat men bijvoorbeeld liever de tegels volledig weg nemen en een vaste niveleringslaag op de muur plaatsen om een effen en goede hechting te hebben teneinde er zoals het hoort nieuwe tegels op te kleven. Zo krijgt men geen barsten of loskomende tegels na enkele jaren.

 

Marcottestyle denk ook mee om het interieur op de interessantste manier kostenbesparend in te richten om tot het mooiste resultaat te komen. Een praktisch voorbeeld hiervan vindt u bij het efficiënt herindelen van een open ruimte waarin een keuken, eetplaats en salon moet worden ingericht. In de plaats van enkele nieuwe muren op te richten, is er geopteerd om zowel zuinig als esthetisch, direct een afgewerkte eiken wand in het midden van de ruimte te maken, waartegen de keuken wordt aangebouwd. Alles is hierdoor direct mooi afgewerkt aan de ene kant, waarbij aan de andere kant de rugzijde van de afgewerkte keuken wordt aangesloten. Men spaart dus hier een grote afwerking en het resultaat is dan nog mooier.

Nieuwe plafonds, elektriciteit, vloeren, herinrichten van ruimtes door muren weg te nemen, deuren plaatsen tot een volledig afgewerkt interieur: Marcottestyle is hierin thuis. U bekomt een doordacht nieuw ingericht en geschilderd interieur met nieuw meubilair passend in het geheel. Een perfect plaatje waardig om in een interieurboekje te laten presenteren.